Wanneer u een AED wilt kopen dan komt er veel bij kijken. Hangt u de AED binnen op of wordt deze buiten geplaatst ? Welke AED voor welke locatie geschikt is kunnen wij u precies vertellen. Graag gaan wij dan ook met u in gesprek om te kijken naar de beste opties. Uiteraard kunnen we ook meedenken indien u al een offerte heeft voor een AED of AEDkast. Omdat we de markt zeer goed kennen kunnen we u soms precies op datgene wijzen waar u zelf niet aan had gedacht.

U woont in Ede en wilt een AED kopen ?

Wilt u een AED kopen ? BHVsupport adviseert u daarbij met de juiste aanschaf. Door de grote ervaring in tal van projecten hebben wij al veel AED's kunnen leveren voor bedrijven maar ook voor bijvoorbeeld buurtprojecten binnen de gemeente Ede. Plaatsen zoals Lunteren en Bennekom hebben daarin zelf initiatieven opgezet maar ook zijn er diverse AED's geleverd door ons via de Ededoet actie. Deze actie betrof een spaaractie voor buurten en wijken binnen de gemeente Ede. Inmiddels hebben wij tal van initiatieven kunnen helpen met het realiseren van de 6 minuten zone.

Helaas zien we de laatste tijd buitenlocaties waar AED's zijn opgehangen die helaas daar niet voor bedoeld zijn. Wanneer we een AED zien die niet heel goed scoort op stof en waterdichtheid dan is het wachten tot de eerste storing optreedt en totdat de AED er uiteindelijk ook zelf mee stopt. Dat is uiteraard zonde van de investering en ook een risico voor het uiteindelijke doel, een goed werkende AED op ieder moment voor de directe omgeving

BHVsupport heeft in veel verschillende buurtprojecten de initiatiefnemers geadviseerd en geholpen met de plaatsing van AED's in buitenkasten. De ervaring ligt bij een aantal gerenommeerde merken zoals Defibtech en Philips die ook voor deze projecten uitstekend geschikt zijn. Bij het ophangen van de AED wordt ook meteen gekeken naar de plaats in de omgeving. Een AED moet bijvoorbeeld niet pal in de zon hangen en wat te denken aan de vrieskou waar veel AED's niet eens tegenkomen. Dit zijn allemaal aandachtspunten bij het plaatsen van een AED.

Enkele voorbeelden uit ons AED aanbod.

Defibtech Lifeline AED met extras

Defibtech Trainer pakket

Defibtech Lifeline view AED

Defibtech Lifeline View AED

Klik hier

Heartstar FRXt AED met tas

Philips Heartstart HS1 AED met tas

Klik hier

Markt en -productontwikkeling AED's

Uiteindelijk is het wachten op een AED die voor iedereen toegankelijk wordt. Er zijn onderzoeken gaande waarbij er zelfs al prototypes bekend zijn van kastjes die op de mobiele telefoon geschoven kunnen worden en waarmee vervolgens een schokprotocol kan worden gedraaid en zelfs schokken gegeven kunnen worden. Uiteraard gaat zoiets gepaard met de benodigde certificering en ook met de nodige onderzoeken. Het is de vraag wanneer een dergelijk apparaat op de markt zal verschijnen. Indien dat namelijk het geval is dan zullen veel buitenAED's eigenlijk niet eens meer nodig zijn.