Akla pleisters

Akla pleisters

Met de Akla pleisterautomaat scheurt u snel een pleister af met de gewenste lengte. De houder is voorzien van een vulling met wondkussentjes voor ongeveer 100 pleisters.

Tip: wij verkopen ook de navullingen: Akla navulling standaard en de Akla navulling HACCP.

Akla pleisterdispenser inclusief één vulling

De pleisterdispenser van Akla is geschikt voor het op maat afsnijden van pleisters. De non-woven pleisters in de dispenser zijn goed klevend, hebben een wondkompres en zijn uitgevoerd in huidskleur of de blauwe HACCP kleur. Hiermee kunt u diverse soorten wondjes bedekken en beschermen zoals verwondingen aan de knokkels of vingertoppen. De pleisters worden onder andere veel gebruikt in Horeca- en Garagebedrijven De dispenser bevat één vulling, die maximaal vier jaar houdbaar is. De pleisters zitten op een rol waar u ongeveer 100 pleisters uit haalt. Deze wondpleisters zijn huidvriendelijk en voelen zacht aan. Ze worden stofvrij bewaard in de stevige kunststof houder en zijn dus heel hygiënisch in gebruik. Een navulling plaatsen is eenvoudig.

Akla detectable pleisterdispenser

 • Akla detectable dispenser Afmetingen H11,5 x B4 x D12 cm

 • BEPERKT LEVERBAAR, INFORMEER NAAR DE LEVERTIJD.
 • 07.3.0014
  Levertijd:1 - 2 dagen

  Akla navulcasette detectable

  Momenteel niet leverbaar, levertijd onbekend.

  Akla detectable navulling voor de pleisterdispenser

  07.3.0016
  Levertijd:1 - 2 dagen

  Akla navulcassette standaard

  Akla navulling voor de pleisterdispenser
  07.3.0015
  Levertijd:1 - 2 dagen
  Bestel

  Akla pleister dispenser standaard

 • Afmetingen H17 x B15 x D4 cm
 • 07.3.0013
  Levertijd:1 - 2 dagen
  Bestel

  werking Akla pleisters

  In de Akla pleisterdispenser worden de wondkussentjes aan de pleister bevestigd op de lengte die u wenst. U kunt vervolgens eenvoudig de pleister aanbrengen.

   

  Handige pleisterdispenser

  De Akla pleisterdispenser is ideaal om bij de hand te hebben op elke werkplek waar wel eens een ongeluk voorkomt en een snelle, hygiënische verzorging van een wondje nodig is. Bijvoorbeeld op kantoor, in een magazijn, op een vereniging of op school. Ook op een plek waar voedsel bereid wordt is deze dispenser ideaal.

  De dispenser is heel praktisch in gebruik, aangezien de houder met één hand te bedienen is. Door het deksel omlaag te drukken snijdt u de pleister af op het gewenste formaat. De houder is met de bevestigingspunten eenvoudig op een werkbank of aan de muur vast te maken.