Verbandtrommels en verbanddozen kunt u bestellen bij dé verbandleverancier van Ede, Veenendaal, Wageningen en omstreken. Bij bhvsupport vindt u naast een uitgebreid assortiment verbandkoffers en verbandtrommels ook de vele verbandmiddelen die als vulling in de trommels en koffers zijn gebruikt. Van een universeel windsel en een hydrofiel zwachtel tot een rol kleefpleister en een lister verbandschaar. U vindt bij ons wat u zoekt. Staat iets niet in de webshop dan kunt u ons altijd bellen 0318-643203 of u zend ons een e-mail.

Verbandcontrole door BHVsupport of zelf uitvoeren?

De controle van verbandkoffers is niet heel moeilijk. Het gaat er eigenlijk om dat alle materialen die er in de trommel aanwezig zijn ook steriel zijn wanneer dat nodig zijn en afgepast zijn aan de werkzaamheden en activiteiten van de locatie waar de verbanddoos hangt. Er zijn veel benamingen voor verbanddozen echter komt het allemaal neer op een verzamelplaats voor de verbandmiddelen in het bedrijf of de afdeling. Bij deze verbanddozen hoort ook een inhoud. Een verbanddoos, EHBOkoffer, EHBOtrommel, verbandtrommel, pleisterdoos heeft dus over het algemeen de bedoeling waarbij de naam soms wel iets zegt over de hoeveelheid dat er in past. Een EHBOkoffer zal meer inhoud hebben als een pleistertrommel.

De controle dient u te doen aan de hand van de vooraf gestelde inhoud, in de meeste gevallen zal dit een A inhoud of B inhoud zijn min of meer afgepast aan een standaard. Ook kan de lijst van verbandmiddelen een inhoud zijn conform de richtlijn van het Oranje Kruis. Bij de controle let u op de aanwezigheid van de materialen en daarbij ook op de houdbaarheid ervan. De houdbaarheid is terug te vinden op het steriele gedeelte waarin gaaskompressen en wondsnelverbanden zijn opgenomen. Een controle kunt u eenvoudig zelf uitvoeren met behulp van de BHVsupport website kunt u vervolgens de ontbrekende materialen bestellen. Vaak de volgende dag al heeft u deze materialen in huis om aan te vullen of te vervangen. 
Uiteraard kunt u ook ons de controle laten uitvoeren. We nemen dan materialen mee zodat u dezelfde dag klaar bent.