BHV verbandmiddelen en BHV koffers

Verbandmiddelen zijn voor iedere organisatie volgens de arbowet verplicht. Er moeten in het bedrijf of organisatie voldoende verbandmiddelen zijn die dan ook nog eens passen bij de verwondingen en letsels die kunnen ontstaan. Wanneer er bijvoorbeeld een timmerman bezig met zagen van hout of boren in beton dan kan het zijn dat er stof in het oog komt. Een oogspoelfles is dan zeker belangrijk om bij je te hebben. De timmerman zal daarnaast ook zeker wel eens een sneetje in de vinger hebben en dan is het handig om bijvoorbeeld goede vingerpleisters mee te hebben. 

Ook voor een kinderdagverblijf of een basisschool moeten voldoende goede materialen aanwezig zijn denk aan een schaafwondje aan de knie wat opgelopen is tijdens een spel tikkertje. Voor alle organisaties geld min of meer dat moet worden voldaan aan de arbowet.

De arbowet schrijft veel zaken voor die uitgevoerd moeten worden door een aangewezen persoon binnen de organisatie; de preventiemedewerker. Deze persoon zal bijvoorbeeld een RIE (risico-inventarisatie en evaluatie) uitvoeren en ook zorgen dat er voldoende BHVers of EHBOers in het pand aanwezig zijn en daarnaast ook zorgen voor voldoende passende BHV verbandmiddelen en BHV koffers.

BHV kinderverbandkoffer (OK norm 2016)

Kinderverbandkoffer met Oranje Kruis keurmerk
01.3.0011
Levertijd:1 - 2 dagen

Oogspoelfles Bbraun 500 ml.

Uitstekende oogspoelfles met spoeldop.
15.1.0004
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Cederroth oogspoelfles incl. wandhouder

Oogspoelfles van het merk Cederroth compleet met wandhouder.
15.1.0020
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Verbandkoffer BHV gevuld richtlijn 2016

BHV verbandkoffer met vulling voor de uitoefening van de BHV-taak
01.2.0012
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Salvequick Pleisterautomaat

De Salvequick pleisterautomaat is naast de EHBOkoffer een veelgekozen oplossing. Snel een pleister voorhanden en in een beweging aan te brengen.
07.3.0018
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Hansaplast lange vingerpleister a 16 stuks

Doosje met 16 hansaplast lange vingerpleisters. Momenteel niet leverbaar, kies de Leukoplast LV pleister
07.1.0016
Levertijd:1 - 2 dagen