Retourneren en ruilen.

Retourzenden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bhvsupport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stichting WebwinkelKeur geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@webwinkelkeur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Retour procedure

Retourformulier downloaden

Vul het formulier voor herroeping in

Zend ons een e-mail met daarin het ingevulde formulier

Help overig
Voor een nog beter overzicht klikt u op F 11 (deze zit boven aan uw toetsenbord) •U kunt links in het menu uw keuze maken . •Achter sommige groepen bevinden zich weer subgroepen. •Als u uw productkeuze heeft gemaakt, kunt u het aantal bepalen. •Bij producten met een opties, dient u altijd de optie te gebruiken. •Daarna klikt u met de muis op bestel, en uw product wordt in de bestellijst geplaatst, vervolgens kunt u uw bestellijst boven raadplegen en precies bekijken wat u heeft besteld, in deze bestellijst kunt u ook nog de aantallen van de te bestellen producten aanpassen. •Vervolgens kunt u verder gaan, of daadwerkelijk bestellen. •Vul uw juiste gegevens in, en uw bestelling is geplaatst. •Voor het bestellen kunt u ook nog alles uitprinten en controleren. •Als u niet over een internetaansluiting beschikt kunt u de bestellijst inscannen en e-mailen. (fotootje mag ook). •Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling Nadat u uw bestelling hebt geplaatst ontvangt u automatisch binnen enkele minuten een bevestiging hiervan op het e-mail adres dat u tijdens het plaatsen van de bestelling hebt opgegeven. Als u geen bevestiging hebt ontvangen, kan het zijn dat het e-mail adres dat u hebt opgegeven niet juist is of dat er problemen zijn met de e-mail server. U kunt dan een e-mail sturen met daarin de juiste gegevens, de producten die u besteld hebt en het moment waarop u het besteld hebt.