Cutasept F Desinfectiespray 50 ml

cutasept
14.2.0014
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Sprayflacon a 50 ml desinfectant

Cutasept, huiddesinfectie

Cutasept F Desinfectiespray
Geschikt voor het desinfecteren van de huid. Ideaal voor in uw verbandkoffer of EHBOtas. Handig in gebruik door het spraypompje.

Een goed alternatief voor o.a. Betadine, Dettol / Sterilon etc.

Cutasept F huiddesinfectiemiddel. Cutasept F huiddesinfectiemiddel is kleurloos werkt op propanolbasis meteen snel intredende werking en een uitgebreid werkingsspectrum. Het direct gebruiksklare Cutasept huiddesinfectiemiddel wordt gebruikt voor zowel preoperatieve huiddesinfectie alsmede bij huiddesinfectie, bloedafname en injecties. Cutasept F huiddesinfectiemiddelen werden getest volgens de DGHM1-testmethoden (Deutsche Gesellschaft Hygiene und Mikrobiologie) en Cutasept F heeft een uitstekende lange termijnwerking.

De testen hebben aangetoond dat de kiemdichtheid op de huid na 24 uur nog net zo gering is als de kiemdichtheid direct na het opbrengen. Cutasept F huiddesinfectiemiddel gaat dus de vermenigvuldiging van huidflora tegen en geeft de patiënt een optimale veiligheid, dit geldt ook bij lange chirurgische procedures.

De eigenschappen van het product zijn:
Werking: Snel en grondig
Zeer goede lange termijnwerking
Uitstekende verdraagbaarheid door de huid
Goede hechting bij gebruik van een incisiefolie
Bijzonder economisch dankzij opbrenghulpmiddelen
Werkingsspectrum: bactericide (inclusief MRSA), fungicide, tuberculocide, beperkt virucide (inclusief HBV, HIV en HCV) en werkzaam tegen rotaviru

Een goed alternatief voor o.a. Betadine, Dettol / Sterilon etc.

Gerelateerde Producten