Defibtech Lifeline view AED trainer Compleet pakket.

Defibtech
23.1.0173
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Defibtech Lifeline view AED trainer compleet met tas en Extra's

Defibtech Lifeline, View trainer, aedtrainer
Deze Lifeline AED-trainer is een effectieve AEDtrainer die alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de  echte Defibtech VIEW AED en de bijbehorende reanimatietechnieken te onderwijzen. Zeker voor gebruik in bijvoorbeeld het onderwijs biedt deze AEDtrainer veel extra interessante mogelijkheden. De Defibtech VIEW onderscheidt zich ten opzichte van andere AED’s, doordat er, naast de gesproken stem, gebruik gemaakt wordt van video-animaties tijdens het reanimatieproces. Duidelijke instructies worden getoond door middel van animaties.

Defibtech Lifeline VIEW Trainer

Nederlands

In Nederlandse tekst en spraak wordt de reanimatie doorlopen.

Compleet

Een complete set wordt geleverd met een afstandsbediening en tas.

Oplaadbaar

Met een adapter wordt de batterij opgeladen. Altijd zeker van een goed werkende aed-trainer

AED trainer met zeer goede animaties

Deze Lifeline ViewAED trainer wordt op dit moment uitgeleverd als totaalpakket met een mooie tas om de afstandsbediening en batterijadapter in op te bergen. Er worden bij het pakket ook extra trainingsplakkers meegeleverd.
De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu. De Defibtech VIEW trainer kan eenvoudig worden omgezet als trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO, de voor de professionele gebruiker ontworpen defibrillators van Defibtech.
Fabrikant: Defibtech
Kleur: Geel - Rood
Afstandsbediening: Ja
Garantie: 1 jaar
Kenmerken:
Oplaadbaar: Ja