Ambu junior

AMBU
22.3.0003
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ambu junior reanimatiepop compleet met tas en extra's

Ambu Junior, Junior manikin, Junior reanimatiepop
Instructiepop, torso met armen en benen 2 mond/neus stukken, 2 st. longzakjes compleet met draagtas.

De Ambu Junior is een reanimatiepop in het formaat van een 3-jarig kind en is ontworpen om aan alle eisen voor de BLS opleiding te voldoen. Met deze Junior oefenpop, kan reanimatie en beademing van een kind, op realistische wijze worden getraind.

Algemene informatie

De Ambu junior is een echtgelijkende oefenpop die een zeer kosten efficiente trainingsmogelijkheid biedt. De reanimatiepop voldoet aan de vereisten voor een goede BLS training. De pop is perfect inzetbaar bij EHBO- en BHVopleidingen.

Deze Ambu junior stelt een 3 jarig kind voor met een lengte van 86 cm.

De anatomonie van de manikin is gebaseerd op onderzoek en geeft daardoor ook de mogelijkheid tot een correcte plaatsing van de handen voor het uitvoeren van de borstcompressies (hartmassage)

De Ambu Junior geeft daarnaast een optimale mogelijkheid voor een realistische beademing. Het unieke hygiënische luchtwegsysteem voorkomt dat studenten elkaar kunnen infecteren. De fabrikant zegt daarover

"The unique hygienic system prevents cross contamination. It allows a realistic ventilation resistance and expiration through the mouth."

Gebruik van een AED trainer is zeer gemakkelijk met deze junior poppen waardoor ook AED training mogelijk is in combinatie met de reanimatietraining. 

Junior Oefenpop

Realistische Ventilatie
De leerlingen zullen een realistische luchtwegweerstand voelen en de borst komt omhoog wanneer het hoofd correct in de kinlift geplaatst is en er lucht in de pop geblazen wordt.
De Ambu Junior beschikt over kijk-luister-voel kenmerken.

Reddings simulatie in het water
De Ambu Junior heeft een waterproof design en maakt de opleiding in CPR voor verdronken slachtoffers mogelijk. 


Gerelateerde Producten