Defibtech Lifeline Defibrillatie electroden (kinderen)

Defibtech
23.2.0003
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kinderelektroden voor de Lifeline AED

Defibtech, Lifeline, kinderelektroden
Deze verpakking bevat één paar defibrillatie-elektroden voor de LIFELINE AED. Elektroden kunnen ‘pre-connected’ worden opgeborgen in de AED.De elektroden zijn voor eenmalig gebruik en hebben een levensduur van 2 jaar.

AED kinderelektroden Lifeline – Defibtech Lifeline en Lifeline AUTO AED

Deze verpakking bevat één paar Defibtech defibrillatie-kinderelektroden voor de Lifeline AED semi-automaat of de Lifeline AED volautomaat. De Defibtech AED kinderelektroden kunnen ‘pre-connected’ worden opgeborgen in de AED.  De Defibtech AED kinderelektroden zijn voor éénmalig gebruik en hebben een levensduur van 2 jaar.

Waarom AED kinderelektroden?

Ook kinderen kunnen het slachtoffer van acuut hartfalen worden. Een kinderlichaam van 25 kilogram of minder (bij benadering 8 jaar en jonger) kan minder kracht opvangen dan een meer volwassen lichaam. Daarom bevatten de Defibtech AED kinderelektroden een weerstand waardoor de schok van 150 Joule wordt gereduceerd tot 50 Joule. Daarnaast is het oppervlak van de AED kinderelektroden kleiner, zodat deze beter op een kind kunnen worden aangebracht. Defibtech adviseert AED kinderelektroden bij een AED te plaatsen wanneer deze wordt geplaatst op een locatie waar veel kinderen komen. Denk daarbij aan scholen, zwembaden, sportcomplexen etc.
Gerelateerde Producten