medium_hokboek_1467364998368_oranjekruis

Boekje Oranje Kruis 27e druk

Oranje Kruis
49.1.0056
    Levertijd:1 - 2 dagen
  • Beschrijving
  • Meer
EHBO boekje, Oranje Kruis
1 juli is het geheel vernieuwde Oranje kruis boekje, de 27ste druk, verschenen. Hét boekje dat gebruikt wordt bij de opleidingen voor het diploma Eerste Hulp.

Het nieuwe Oranje Kruis-boekje is verrijkt met Layar. Ziet u het Layar-icoon? dan ziet u over dat onderwerp animaties en video's via de Layer-app op uw smartphone of tablet.

De nieuwe druk is gebaseerd op de in 2011 vastgestelde Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp, die met instemming van het NIBHV zijn vastgesteld door het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis en het Medisch Comité van het Nederlandse Rode Kruis.
Met de 27ste druk heeft u het meest actuele boek in handen over eerstehulpverlening.

Het Oranje Kruis boekje is al meer dan 100 jaar een begrip en onmisbaar bij het volgen van een cursus Eerste Hulp. Vele honderdduizenden eerstehulpverleners hebben in de afgelopen jaren het Oranje Kruis boekje ter hand genomen om de Eerste Hulp theorie zich eigen te maken en toe te kunnen passen in de praktijk.

Op dit moment zijn de tweede en derde oplage leverbaar. Er zijn geen tekstuele en inhoudelijke verschillen tussen beide oplagen.