Victorinox Rescue Tool

Victorinox
17.1.0024
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Rescue tool, victorinox, hulpverleningsmes
Service Pocket Tool ‘RescueTool’ van Victorinox met fluoriserende nylon beschaling. Alle tools zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: met één hand te openen mes, kruiskopschroevendraaier, ruitenbreker, sterke schroevendraaier/kratopener met blikopener en draadstripper, priem, riemsnijder, sleutelring, pincet, tandenstoker, voorruitzaag, fluoriserende schalen, kort nylon koord en nylon etui. Ideaal om altijd op zak te hebben. 
ProductomschrijvingDe Victorinox RescueTool is een zakmes speciaal ontwikkeld voor en door brandweerlieden en hulpverleners. De RescueTool is voorzien van 14 functies waaronder een ruitenbreker, gordelsnijder en een glaszaag voor veiligheidsglas.De ruitenbreker en de glaszaag zijn vervangbaar en optioneel extra te verkrijgen.Wordt geleverd inclusief stevig nylon etui.Functionaliteiten:
Vergrendelbaar mes met one-handed opening, 2/3e gekarteld
Philipsschroevendraaier
Ruitenbreker
Vergrendelbare flesopener met;
- Schroevendraaier
- Draadstripper
Boorpriem
Gordelsnijder
Sleutelring
Pincet
Tandenstoker
Glaszaag
Lichtgevende schaaldelen
Lanyard

Afmetingen: 122x34.5x21 mm.
Gewicht: 170 gram.
Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.

Levenslange garantie.

Victorinox:
Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. 

Kenmerken:
Superieure Zwitserse kwaliteit
Alle onderdelen van roestvrij staal
Fluoriserende nylon beschaling
15 functies
Lengte gesloten 111 mm
In doosje
Levenslange garantie