Röwo biowarmtekussen 20 x 28 cm nr. 1

Röwo
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen of ander ongemakken u op de meest vervelende momenten en, want nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren? Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen.

Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten.


Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of vijf minuten in de oven ( 100 graden Celsius) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil. Tips: Voel altijd met de hand of het kussen niet te warm is alvorens het op het lichaam te gebruiken. Het voorkomt vervelende ongelukjes. Zet bij regelmatig gebruik van het kussen bij verwarming een kopje water in de magnetron of oven. Het voorkomt uitdroging van de granen in het kussen. De eerste keren dat u het kussen gebruikt kan het kussen vochtig aanvoelen. Dit is echter een natuurlijk werking van het graan in het kussen. Het heeft geen nadelige gevolgen voor de werking van het kussen. Verwarmen van het kussen in water is niet mogelijk. Het kussen kan ook als koude kussen gebruikt worden. Twee uur in de koel- of ijskast is voldoende voor een verkoelende weldaad. Wanneer uw klachten, ondanks intensief gebruik van het kussen, aan blijven houden, doet u er goed aan uw arts te raadplegen. Nadat de economische levensduur van het kussen verstreken is, kunt u het in de groene biobak weggooien. Zowel inhoud als omhulsel is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu.
Waarschuwing: wanneer u last heeft van hart- en vaatziekten is het raadzaam informatie in te winnen bij arts of apotheker alvoren het kussen te gebruiken.