Sterilium Med handdesinfectans 500 ml. flacon

Bode
14.3.0011
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Fles met 500 ml. Sterilium Med handdesinfectiemiddel.

Sterillium, handdesinfectant

Sterillium MED handdesinectans in handige flacon. Deze flacon is ook te gebruiken in de speciale handdispensers. Sterillium Med is een handdesinfectiemiddel en werkt op basis van alcohol. Het is belangrijk dat de handen regelmatig gedesinfecteerd worden om de kans op infecties te verminderen. Sterillium MED zorgt er ook voor dat de huid niet snel uitdroogt.

Sterillium Med wordt gebruikt om de handen te desinfecteren. Deze handdesinfectans is werkzaam op basis van alcohol. Bacteriën, schimmels, enveloppe virussen en het norovirus kunnen actief behandeld worden met behulp van Sterillium Med. Voor het gebruik van Sterillium Med is geen water nodig en hierdoor kan het overal gebruikt worden.

Sterillium Med biedt optimale bescherming voor de huid. Uitdroging wordt voorkomen door de emoliëntia in Sterillium. Ook bij frequent en intensief gebruik zorgt Sterillium Med ervoor dat de huid niet beschadigt. Dit is zeer gewenst wanneer de handen vaak gedesinfecteerd moeten worden, zoals bij fysiotherapeuten. De werkzame stof in Sterillium Med is ethanol (99%). Daarnaast bevat het handdesinfectiemiddel butaan-2-one, glycerol, tetradecan-1-ol en water.

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking 1 stuk(s)
Bewaartemperatuur 15 °C
Contra indicaties (niet gebruiken bij)
Zie handleiding
Dosering
Sterillium Med onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt.
Gebruik tijdens borstvoeding Ja, in overleg met arts
Gebruik tijdens zwangerschap Ja, in overleg met arts
Indicaties (Werkt tegen) Voor het verwijderen van schimmels en bacteriën