Ambuman basic IQF reanimatietorso

Ambu
    Levertijd:1 - 2 dagen
  • Beschrijving

Realistische reanimatietorso nu met Bluetooh feedback met App.

Ambuman IQF, Reanimatiepop, IQF technologie

Ambu gaat de iQF serie officieel lanceren in september dit jaar. De eerste orders zullen, naar verwachting, uiterlijk januari 2022 verzonden worden.

Als één van de eersten trainen met de Ambu Baby iQF? Pre-order dan nu. Kies voor achteraf betalen om de order na ontvangst te voldoen.

De AmbuMan® Basic IQF reanimatietorso is ontworpen om: voldoen aan alle vereisten voor de BLS algoritme training. En nu met de nieuwe iQF App, maak de training die gegeven moet worden met een hoge mate van precisie van volwassenen ’ Reanimatieprestaties bij hartstilstand.

De pop is mooi vormgegeven en het model is vergelijkbaar met de andere Ambu reanimatiepoppen.

De App voor instructeurs en deelnemers Verbind de AmbuMan Basic iQF met de app via Bluetooth. Het is mogelijk om tot wel 6 (dezelfde) poppen tegelijkertijd te verbinden. Er is een aparte app voor instructeurs en deelnemers (iOS en Android). De belangrijkste functionaliteiten in de app zijn: Reanimatie handleidingen Switchen naar de voorkeurstaal van jou en de deelnemer Een metronoom voor de juiste compressie snelheid Feedback op het aantal compressies en de compressiediepte Feedback op het aantal beademingen en het volume van de beademingen (ml) Het opslaan van sessies voor latere evaluatie.