Ambuman School set van 10

AMBU
22.2.0081-10
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ambuman, school, klaslokaal

Voor het trainen van een reanimatie kan de leraar deze set gebruiken. Door het trainen van een reanimatie leren kinderen en studenten gewend te raken aan de reanimatie en de toepassing van de AED.

Ambu Man School is een oefenpop met een menselijk uiterlijk ontwikkeld voor het trainen van alle procedures voor basisreanimatie. De oefenpop kan worden gebruikt voor het realistisch trainen van externe borstcompressies en het plaatsen van AED-kussentjes om zo te wennen bij het hanteren van AED's.
 Het unieke hygiënische systeem voorkomt kruisbesmetting bij demonstratie en training van de principes van beademing door mond en neus. De AmbuMan School is bedoeld om te worden gebruikt voor onderwijs aan leerlingen op scholen onder begeleiding van een instructeur / leraar. Richtlijn conform De AmbuMan School biedt de mogelijkheid om reanimatiepoging uit te voeren volgens de laatste internationale reanimatie. Compact en draagbaar Voor een gemakkelijke transport- en opstellingsmogelijkheid de Ambu Man School heeft een laag gewicht en een compacte verpakking. Gemakkelijke AED-training Door de gesloten romp kunnen defibrillatie-elektroden worden geplaatst en kan een gesimuleerde AED-training realistisch worden uitgevoerd.
Gerelateerde Producten