Laerdal resusci anne QCPR torso

Laerdal
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
Resusci Anne, QCPR pop, reanimatiepop

Laerdal Resusci Anne QCPR Torso in draagtas

Naast de Little anne poppen zijn er uitgebreidere Resusci poppen leverbaar. De Resusci Anne QCPR torso is een volwassen reanimatiepop met meerdere feedback opties die het mogelijk maken te focussen op de competenties van leerlingen. De feedbacktoestellen bieden leerlingen duidelijk inzicht over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Tevens zorgt de nieuwe software ervoor dat de instructeurs nog beter kunnen coachen en de trainingsresultaten kunnen opslaan voor analyse achteraf. De pop zit verpakt in een handige draagtas. Hiermee kunt u de pop zeer gemakkelijk vervoeren. Daarnaast is een soft pack oefenmat in de draagtas geïntegreerd. Tijdens trainingen kunt u de pop op de draagtas plaatsen. In de geïntegreerde mat zit een verdikking, waar de cursist zijn knieën op kan plaatsen.

Geavanceerde training door feedbackmogelijkheden

De Resusci Anne QCPR is een elektronische reanimatiepop met de mogelijkheid om via Bluetooth te verbinden. De pop is zo ontwikkeld dat het meten en beoordelen van de reanimatieprestatie wordt vergemakkelijkt. De pop kan worden gebruikt in combinatie met meerdere feedbackapparaten. Zo kan de Skillguide (bedraad) in de linker schouder worden aangesloten. In de linker zij van de pop zit een ingebouwde aansluiting voor draadloze feedbackmogelijkheden. Voor een duidelijk trainingsbeeld kunnen de Simpad Skillreporter of Skillreporter software worden gebruikt. De feedbacktoestellen bieden leerlingen duidelijk inzicht over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Tevens zorgt de nieuwe software ervoor dat de instructeurs nog beter kunnen coachen en de trainingsresultaten kunnen opslaan voor analyse achteraf.

Nieuwe feedbackmogelijkheid: QCPR Instructor/Learner App

Met deze nieuwe versie van de Laerdal Resusci Anne QCPR kan de instructeur met behulp van de app tot wel 6 cursisten tegelijk monitoren. In een duidelijk overzicht is te zien welke cursist meer hulp nodig heeft. Cursisten worden met objectieve feedback en scores niet alleen gemotiveerd om met elkaar te concurreren, maar ook om hun eigen hoogste score te verbeteren.

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?

Resusci Anne QCPR Torso

3 handbeschilderde gezichtshuiden

2 luchtwegen

50 ontsmettingsdoekjes

2 extra compressieveren (hard en zacht)

Oplaadbare lithium ion batterij (nieuw!)

USB-kabel

Draagtas met geïntegreerde soft pack oefenmat

Kleding

Gebruiksaanwijzing