Ambu baby IQF - oefenpop

Ambu
22.2.0266
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De nieuwste Ambu baby reanimatiepop met Bluetooth koppeling. Let op levertijd !

Ambu Baby, IQF, Reanimatie monitoring

Ambu baby IQF reanimatiepop met feedback

De Ambu Baby IQF oefenpop is de nieuwste ontwikkeling voor de Ambu babypop. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om reanimatie en beademing van baby's tot de leeftijd van één jaar te oefenen waarbij real-time feedback wordt gegeven over de kwaliteit van de reanimatie. Deze feedback wordt door middel van Bluetooth verzonden naar de telefoon of tablet.

De Ambu Baby iQF is te verbinden met de meertalige app op smartphone of tablet en krijg direct inzicht in de compressiediepte en het beademingsvolume. Hygiënisch Net zoals de andere Ambu poppen, bezit ook de Baby Ambu IQF over het hygiënische systeem dat kruisinfectie voorkomt.

Tijdens cursussen hebben leerlingen/cursisten ieder een eigen gezichtsmasker van de Baby oefenpop en een eigen disposable luchtzakje. De gelaatsmaskers kunnen na de cursus of training gemakkelijk gereinigd worden met een sopje, en de luchtzakjes dienen na gebruik weggegooid te worden.

De beademing van de ambu baby IQF is zeer realistisch waarbij het uitademen door de neus, zowel te zien als te horen is. Het hoofdje van de Ambu Baby kan gedraaid en gestrekt worden, echter opent de luchtweg alleen als het hoofd in de juiste positie wordt gekanteld. Daarnaast is bij deze reanimatie baby een visuele controle van het opblazen van de maag mogelijk.

Realistische Simulatie Met behulp van een aan/uit schuifknop kan de instructeur een obstructie van de luchtweg simuleren, wat het trainen met de Ambu Baby IQF nog realistischer maakt.

De Ambu Baby wordt standaard geleverd inclusief: 5 gezichtsmaskers 10 luchtzakjes Transporttas .