Resc-Q-Assist verbandkoffer Industrie

Resc-Q-assist
01.1.0027
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Mooie en opvallende gele verbandkoffer met vulling voor industrie en werkplaats. Afmeting: 44,5 (L) x 32 (H) x 15 (D) cm

Verbandkoffer industrie, verbandtrommel werkplaats, resc-q-assist, EHBOkoffer

Deze Resc-Q-Assist verbandtrommel Industrie / Bouw is speciaal door ons ontwikkeld. Geschikt voor gebruik door de bouwsector. Resc-Q-Assist beschikt over twee eigenschappen waarmee de eerste hulpverlener nog sneller en nauwkeuriger wordt:

  • De unieke kleurenwijzer die de hulpverlener precies laat zien wat te doen bij welk ongeval. Deze draaischijf toont verschillende verwondingen en de bijbehorende maatregelen, net als de kleur van de hulpmiddelen die nodig zijn om passende hulp te bieden.
  • De kleuren in de verbandtrommel zelf. Deze wijzen de hulpverlener de weg naar de juiste hulpmiddelen die in de bijpassende vakken zijn opgeborgen. Deze vakken zijn naast kleuren ook voorzien van letters, zodat mensen met een beperkt gezichtsvermogen ook snel en nauwkeurig op noodsituaties kunnen reageren. Extra toegevoegd t.o.v. de inhoud van de standaard Q100 trommel is: een reddingsdeken, Quickplast pleisters op rol in diverse afmetingen, Coflex, brandwondengel, hechtstrips en oogspoeling.