PSF Medical EHBO/BHV rugtas

BHVsupport
01.5.0042
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ruime rugtas met verdeling voor EHBO/BHV toepassing en AED toepassing. (lege tas)

Medical rugtas, EHBO rugzak, BHVtas

Ruime rugtas met genoeg mogelijkheden om verbandmiddelen in op te bergen en ook om de AED in mee te nemen. De rugzake biedt veel comfort door de verstelbare banden. Afmeting: 46 (L) x 39 (H) x 16 (D) cm

ALS EHBO-RUGTAS

Door de set binnentasjes en daarbij ook de verschillende lussen is deze tas uitstekend in te zetten voor de professionele EHBOer. Er zijn voldoende mogelijkheden om rollen verband, gaaskompressen en allerlei andere EHBOmiddelen in op te bergen. Deze materialen zijn door de overzichtelijke indeling ook weer snel terug te vinden en snel voorhanden. De tas is met de twee schouderbanden als rugtas te dragen maar kan ook met de lange riem als schoudertas worden gedragen. De achterkant van de EHBO-tas is voorzien van twee reflecterende banden en een transparant etui voor identiteitsbewijs, hulpverlenerspas enzovoorts.

ALS AED-RUGTAS

Wanneer de binnentasjes uit de rugzak verwijdert worden kan de tas als AED-rugtas worden gebruikt. Door de meegeleverde opvulblokken, die met klittenband op de rugplaat worden bevestigd, is de AED ook bij noodgevallen beschermd tegen schokken en stoten. De AED-rugtas is geschikt voor alle merken AED’s die wij verkopen. Verder biedt de AED-rugtas ruimte voor een reanimatieset, bestaande uit een beademingsmasker, schaar, scheermes, handdoekje en handschoenen.