Care plus Bug Sheet

Careplus
17.7.0020
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Geimpregneerd gaas voor het tegengaan van muggen en insecten.

Bug sheet, care plus, Durallin sheet

MOSQUITO NET | BUG SHEET IMPREGNATED

Wil je gezellig gaan picknicken, maar liever geen insectenbeten oplopen? Gebruik de Bug Sheet als grondzeil of leg het net onder je picknickkleed! Zit er geen hor voor de ramen, maar wil je toch graag je kamer ventileren? Zet de Bug Sheet als hor voor het raam!

Hoe voorkom je dat bedwantsen in het matras je bijten? Leg de Bug Sheet op je matras! Ongelukje met je klamboe? Gebruik de Bug Sheet om je klamboe te repareren! Omdat de Bug Sheet Durallin® geïmpregneerd is, kun je hiermee zelfs je geïmpregneerde klamboe weer volledig malariamug-proof maken.

WAAROM KIES JE VOOR DE BUG SHEET? Een geïmpregneerde Bug Sheet is een rechthoekig muskietennet dat bewerkt is met duurzame Durallin® impregnatietechnologie. Deze impregnatie werkt tot wel drie jaar bij dagelijks gebruik en voorkomt dat muggen op het net kunnen landen en erdoorheen steken. Ook beschermt het geïmpregneerde muggennet je op meerdere manieren tegen beten van luizen, bedwantsen en vlooien.

OPTIMALE BESCHERMING Wil je jezelf en je gezin optimaal beschermen tegen vervelende en gevaarlijke reisziekten? Naast het gebruik van een geïmpregneerde klamboe is het belangrijk om je huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, zeker als je naar buiten gaat. Smeer de onbedekte huid zorgvuldig in met een goed anti-insect product, zowel overdag als voor de nacht. De meeste muggen steken voornamelijk ’s nachts, maar de mug die knokkelkoorts (dengue) overbrengt is juist overdag actief.

GOED OM TE WETEN:

  • Maasgrootte (mesh): 156.
  • Conform norm Wereldgezondheidsorganisatie
  • Afmetingen net (l x b): 2200 x 1100 mm
  • Gewicht: 135 gram
  • Vervaardigd van duurzaam polyestervezel

Gebruiken in een goed geventileerde ruimte of buiten Na aanraking goed de handen wassen Buiten bereik van kinderen bewaren Bewaar het net in de bijbehorende hoes op een donkere plaats Geïmpregneerde Bug Sheet weggooien? Ga naar een verzamelpunt voor chemisch afval