Laerdal Introductieset Little Anne CPR

Laerdal
    Levertijd:1 - 2 dagen
  • Beschrijving
  • Meer

Complete trainingsset met 6 manikins en 6 aed trainers (Levering medio juli / aug.)

Nieuw van Laerdal is de Little Anne & AED-trainer Kit, met daarin 6 stapelbare Little Anne reanimatiepoppen en 6 AED-trainers. Je neemt de totale kit eenvoudig in de bijgeleverde koffer mee: ideaal voor trainingen op locatie! *Dit product is nog niet op voorraad; je kunt contact opnemen met BHVsupport om een bestelling te plaatsen. De verwachte leverdatum van dit product is medio juli / aug.

NIEUW - Laerdal introductieset compleet met koffer, 6 CPR manikins en 6 AED trainers

Het Laerdal Little Anne combo pakket is de innovatie in basic life support (BLS) training. Het pakket biedt alle benodigdheden die je nodig hebt om jouw training tot een succes te maken. Door de stapelbare reanimatiepoppen passen alle essentiële trainingsbenodigdheden in de inbegrepen trolley. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd bij de voorbereiding van de trainingen, maar wordt ook het vervoer van de benodigdheden een stuk makkelijker. 

Garantie: 1 jaar voor Laerdal Little Anne stapelbare reanimatiepoppen
Half- en volautomatisch (AED-trainer)
Taalpakket inbegrepen (AED-trainer)
Stapelbare reanimatiepoppen   Duurzame materialen  gemakkelijk in vervoer  Complete set Complete set Tijdbesparend

 

Laerdal Little Anne Combo Pakket met stapelbare reanimatiepoppen
Het Little Anne combo pakket is het begin van een nieuwe generatie in BLS-training. De compacte inbegrepen trolley bevat alle producten die je nodig hebt om een succesvolle training te organiseren. De trainingssetting is in enkele minuten opgezet en de verbinding tussen de reanimatiepoppen, AED-trainers en de app zorgt voor een soepele en productieve trainingssessie waardoor je je volledig op de cursisten kunt richten.

Inbegrepen  
6x Stapelbare Little Anne reanimatiepoppen (3x licht en 3 x donker)  

6 x AED-trainers 

6 x AED-trainer hoes

6x Gezichtshuiden  

1x Gebruikershandleiding   

12 x AA-Batterijen (niet oplaadbaar)   

24 x Sanitaire doekjes   

1x Trolley  

1x Carrier bag

60x duurzame luchtwegfilters

Little Anne stapelbare reanimatiepop 
De Little Anne stapelbare reanimatiepop maakt gebruik van innovatie die de trainingskwaliteit verbetert. Het stapelbare model is gemakkelijk te vervoeren in de trolley. Daarnaast besparen de stapelbare reanimatie poppen een hoop opslagruimte en zijn ze gemakkelijk schoon te houden omdat je de pop volledig kan demonteren. Andere stapelbare modellen maken vaak gebruik van reguliere veren waardoor de reanimatie onnatuurlijk voelt en moeilijker is om uit te voeren. De Little Anne stapelbare reanimatiepop gebruikt “leaf springs” onder de borstplaat om de reanimatie natuurlijker aan te laten voelen. De pop heeft een realistische anatomie, een beweegbare kaak en herkenningspunten voor de gewenste compressie plaats. Bovendien toont de reanimatiepop een zichtbare borststijging waardoor de beademing goed zichtbaar is. 

Laerdal Little Anne stapelbare reanimatiepop specificaties

Verwachte levensduur

Bestand tegen ca. 50.000 compressies.  
Bestand tegen ca. 100.000 beademingen.  
De luchtwegen zijn ontworpen om ca. 3 maanden mee te gaan.