Care Plus Deet 40% 100 ml spray

Careplus
17.2.0114
8714024329062
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Insectwerende Deet. Handige sprayflacon van 100 ml. 40% Deet

Careplus, Deet, antimug, Anti-insect

Vergeet niet om vóór je (vis) reis een muggenspray, zoals deze Anti-Insect Deet 40% spray te kopen. Een insectenbeet is niet alleen vervelend, maar kan ook ziekten zoals malaria, knokkelkoorts (dengue) en gele koorts overbrengen.

Bescherming tegen muggen en teken:
Muggen en teken kunnen voor vervelende beten zorgen. Hoewel beten van een aantal muggensoorten en van teken niet pijnlijk zijn en je ze soms niet eens voelt, kunnen ze bacteriën, parasieten en virussen overbrengen. De muggen in Nederland die je kunnen infecteren met een ziekte zijn gelukkig klein in aantal, maar natuurlijk is er ook nog het irritante gezoem van muggen wanneer je probeert te slapen.

Er zijn een aantal manieren om muggen uit je buurt te houden en daarmee de kans op een muggenbeet te verkleinen. Wat het beste werkt is natuurlijk ervoor zorgen dat er geen muggen in de buurt zijn, maar dat is soms lastig, zeker als je op vakantie bent. Thuis in je eigen huis kun je horren plaatsen op ramen en deuren, maar op vakantie ben je dan eerder aangewezen op een goed muskietennet, ook wel klamboe genoemd.

Daarnaast zijn er ook nog middelen met een afwerende werking die je op je huid kunt smeren. De bekendste is natuurlijk Anti-Insect met DEET van Care Plus®.

VOORDELEN:

  • De beste bescherming tegen muggen
  • Beschermt 8 uur tegen muggen en 4 uur tegen teken
  • Beschermt o.a. tegen malaria, gele koorts, dengue, chikungunya en zika
  • Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar (DEET 30% en 40%)
  • Bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen
Gerelateerde Producten