Welkom bij BHVsupport.

Wanneer u op zoek bent naar een pleister of u wilt een ehbo koffer of aed kopen, u kunt eenvoudig uw zoekvraag indienen in het zoekvenster. Voor veel EHBO en BHV materialen zijn wij dè leverancier. Of het nu om een Rode Kruis afdeling of een EHBO vereniging gaat die hun hulpverleners willen uitrusten, een ZZPer die een verbandtrommel nodig heeft voor in zijn bedrijfswagen of iemand die een paar pleisters wil bestellen voor de verbanddoos in de keukenla. Allemaal weten ze ons te vinden. Voor instructeurs hebben wij vaak aanbiedingen zoals een complete tas voor bijvoorbeeld een EHBO examen acties met reanimatiepoppen en AED-trainers.

BHVsupport is in eerste instantie opgezet voor zakelijke klanten, daardoor zijn al onze prijzen in de shop exclusief BTW weergegeven. Omdat in de loop der jaren steeds meer consumenten ook in onze webshop willen kopen hebben we bij de prijzen ook de inclusiefprijsweergegeven. Voor de verkoop van de producten zijn de volgende voordelen van toepassing die ook passen bij een webshop keurmerk.

  •  Je kunt veilig betalen.
  •  De privacy is gewaarborgd.
  • De algemene voorwaarden sluiten aan bij die van de Consumentenbond.
  • De Keurmerk-code wordt door bhvsupport nageleefd.
  • ✓ Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen.

KN 95 mondkapje per 3 verpakt

Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Hypogeen handdesinfectiegel sachets per 15

Zakjes hand wash gel 5 mililiter
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Verbandtrommel Medi Multi B oranje + wandhouder

Ideaal voor scholen en kantoorgebouwen. Overzichtelijk met handige muurbeugel. 
01.2.0003
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

Mondkapjes per 50 stuks IR

Deze mondmaskers zijn vervaardigd uit zacht en soepel non-woven materiaal met een hoog draagcomfort.
29.1.0031
Levertijd:Uit voorraad leverbaar

KN 95 Mondkapjes per stuk verpakt

Jezelf beschermen tegen virussen? Dat kan met het KN95 FFP2 gezichtsmasker.
29.1.0032
Levertijd:1 - 2 dagen

Water-jel Hand Sanitizer 100 ml flacon

Waterjel handgel voor het reinigen van de handen.
Levertijd:1 - 2 dagen

Care plus pro Hygiene desinfectiegel 100 ml

Desinfectiegel van Careplus met aloe vera waardoor deze ook huidvriendelijk is.
17.2.0080
Levertijd:1 - 2 dagen

RESC-Q-ASSIST Q50 verbandkoffer

Q50 verbandkoffer geel met inhoud.
01.1.0010
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel

RESC-Q-ASSIST EHBO-koffer Q50 Oranje

Mooi vormgegeven verbandkoffer met kleurenwijzer
01.1.0020
Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
Nu slechts

Mondkapjes set van 10 stuks

Comfortabele mondkapjes verpakt per 10 stuks in gripzak.
29.1.0030
Levertijd:1 - 2 dagen

Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED in halfautomaat uitvoering.
23.1.0001
Levertijd:3-5 dagen
Bestel

EHBO tassen kopen doet u bij BHVsupport in Ede

Wij hebben op dit moment verschillende soorten tassen op voorraad van Rugzak tot eenvoudig tasje voor aan de riem. Vroeger werden de simpele EHBO tassen veel meer gebruikt bij EHBO en Rode kruis dan tegenwoordig. Het meest eenvoudige model is de verbandtas EHBO met schouderriem deze ongevulde tas bestaat uit twee grote vakken waar behoorlijk wat verbandmiddelen in opgeborgen kunnen worden. Het materiaal is waterafstotend. Deze EHBO tas is in blauw en geel verkrijgbaar. Deze tassen met twee vakken bieden goed overzicht in de materialen. Enkele tassen zijn bedrukt de tas met tekst EHBO of BHV. En zijn ook gevuld leverbaar.

De hulpverlenerstas of hulpverlenersrugzak is een tas met veel meer opbergmogelijkheden. Er bevinden zich diverse vakken in de tas en daarnaast ook veel mogelijkheden om elk product een vaste plaats te geven. Tijdens een eerste hulp inzet is het hierdoor erg snel werken door het enorme overzicht. Een prima tas voor een EHBO-er en BHV-er. Deze hulpverlenerstas wordt veel gebruikt op evenementen. De tas is verkrijgbaar in rood en blauw.

De AERO Case eerste hulptas rood, of in de blauwe variant is een hele mooie eerste hulptas voor hulpverleners. De tas heeft een aantal overzichtelijke opbergmogelijkheden. De vakken zijn allemaal uitneembaar en waterafstotend. Tevens is de tas voorzien van een uitklapbare binnenflap waarop de verbandmiddelen gelegd kunnen worden als deze worden gebruikt bij een inzet. De tas is leverbaar in drie kleuren. Voor een iets duurdere prijs is de tas leverbaar in de PLAN uitvoering. Deze rugtassen zijn gecoat en zeer goed tegen water bestendig.