k_logo_aed_bhv_support_bhvsupport

BHV support.nl helpt BHVers en EHBO ers uit te rusten met de benodigde middelen.

 

Welkom bij BHVsupport.


Wanneer u op zoek bent naar een pleister of u wilt een ehbo koffer of aed kopen, u kunt eenvoudig uw zoekvraag indienen in het zoekvenster. Voor veel EHBO en BHV materialen zijn wij dè leverancier. Of het nu om een Rode Kruis afdeling of een EHBO vereniging gaat die hun hulpverleners willen uitrusten, een ZZPer die een verbandtrommel nodig heeft voor in zijn bedrijfswagen of iemand die een paar pleisters wil bestellen voor de verbanddoos in de keukenla. Allemaal weten ze ons te vinden. Voor instructeurs hebben wij vaak aanbiedingen zoals een complete tas voor bijvoorbeeld een EHBO examen acties met reanimatiepoppen en AED-trainers.

Defibtech Lifeline AED

Evac+chair MK3

Verbandtrommel Medi Multi B oranje + wandhouder

EHBO tassen kopen doet u bij BHVsupport in Ede

Wij hebben op dit moment verschillende soorten tassen op voorraad van Rugzak tot eenvoudig tasje voor aan de riem. Vroeger werden de simpele EHBO tassen veel meer gebruikt bij EHBO en Rode kruis dan tegenwoordig. Het meest eenvoudige model is de verbandtas EHBO met schouderriem deze ongevulde tas bestaat uit twee grote vakken waar behoorlijk wat verbandmiddelen in opgeborgen kunnen worden. Het materiaal is waterafstotend. Deze EHBO tas is in blauw en geel verkrijgbaar. Deze tassen met twee vakken bieden goed overzicht in de materialen. Enkele tassen zijn bedrukt de tas met tekst EHBO of BHV. En zijn ook gevuld leverbaar.

De hulpverlenerstas of hulpverlenersrugzak is een tas met veel meer opbergmogelijkheden. Er bevinden zich diverse vakken in de tas en daarnaast ook veel mogelijkheden om elk product een vaste plaats te geven. Tijdens een eerste hulp inzet is het hierdoor erg snel werken door het enorme overzicht. Een prima tas voor een EHBO-er en BHV-er. Deze hulpverlenerstas wordt veel gebruikt op evenementen. De tas is verkrijgbaar in rood en blauw.

De AERO Case eerste hulptas rood, of in de blauwe variant is een hele mooie eerste hulptas voor hulpverleners. De tas heeft een aantal overzichtelijke opbergmogelijkheden. De vakken zijn allemaal uitneembaar en waterafstotend. Tevens is de tas voorzien van een uitklapbare binnenflap waarop de verbandmiddelen gelegd kunnen worden als deze worden gebruikt bij een inzet. De tas is leverbaar in drie kleuren. Voor een iets duurdere prijs is de tas leverbaarin de PLAN uitvoering. Deze rugtassen zijn gecoat en zeer goed tegen water bestendig.