De Resc-Q-Assist koffers zijn samengesteld op basis van een doordacht systeem waarbij gekeken wordt naar het letsel en de bijpassende verbandmaterialen.

RESc-Q-assist EHBO koffers

De RESC-Q-ASSIST is een slim ontwikkelde verbandkoffer. Door middel van gekleurde platen en daarnaast de gekleurde verbandmiddelen te gebruiken is de EHBOkoffer te gebruiken in combinatie met de zogenaamde kleurenwijzer. De Kleurenwijzer is ontwikkeld voor verschillende letsels. Door de kleurenwijzer op een bepaald letsel te draaien word met de kleur vervolgens bepaald welke materialen gebruikt dienen te worden.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

Resc-Q-Assist verbandkoffer bouw Q100

Mooie gele verbandkoffer voor op de werkplaats of in het bouwbedrijf Afmeting: 44,5 (L) x 32 (H) x 15 (D) cm

Resc-Q-Assist verbandkoffer Industrie

Mooie en opvallende gele verbandkoffer met vulling voor industrie en werkplaats. Afmeting: 44,5 (L) x 32 (H) x 15 (D) cm

Resc-Q-Assist verbandkoffer HACCP

Mooie opvallende verbandkoffer met HACCP inhoud en kleurenwijzer. Afmeting: 44,5 (L) x 32 (H) x 15 (D) cm

Resc-Q-Assist verbandkoffer sport Q100

Deze Resc-Q-Assist Q100 verbandkoffer is een verbandkoffer met een vulling met extra materialen voor de sportehbo.
Afmeting: 44,5 (L) x 32 (H) x 15 (D) cm

RESC-Q-ASSIST Q25 verbandkoffer

Q25 verbandkoffer geel.

RESC-Q-ASSIST Q50 verbandkoffer

Q50 verbandkoffer geel met inhoud.

RESC-Q-ASSIST Kinder verbandkoffer

Mooie verbandkoffer met vrolijke berenprint voor kinderdagverblijf en gastouder.

RESC-Q-ASSIST EHBO-koffer Q50 Oranje

Mooi vormgegeven verbandkoffer met kleurenwijzer

Resc-Q-Assist koffers bieden zekerheid

Resc-Q-Assist EHBO koffer biedt zekerheid in onzekere situaties Resc-Q-Assist We realiseren het ons eigenlijk maar te weinig: de BHV’er heeft een belangrijke functie binnen het bedrijf. Vaak is het de persoon die als eerste ter plaatse is, als er zich een ongeval voordoet. De bedrijfshulpverlener beoordeelt in dat geval de situatie en gaat direct over tot handelen. In die zin is de verantwoordelijkheid ook groot: de BHV’er heeft een voorpostfunctie van de professionele hulpverlener (denk aan ambulancepersoneel, brandweer of politie).

Echter, omdat BHV’ers (als het goed is) niet dagelijks met dreigende situaties te maken krijgt, kan dit voor nogal wat onzekerheid zorgen. Wat moet er gebeuren in geval van een brandwond? Welk verband moet er aangelegd worden? Hoe moeten mensen in veiligheid worden gebracht? Om deze onzekerheid weg te nemen, biedt de Resc-Q-Assist hulp!

Resc-Q-assist verbandkoffers