Verbandkoffer of een EHBO trommel kopen

Een verbandkoffer kopen is zeker een goede beslissing als u ondernemer bent. Of u nu kiest voor een kleine EHBOtrommel of een grote verbandkoffer, u voldoet daarmee aan de arbowet die voorschrijft dat u voldoende verbandmiddelen in huis moet hebben. Belangrijk is daarbij dat de inhoud van de EHBOtrommel of de grotere verbandkoffer past bij de werkzaamheden die u doet. Voor een kantooromgeving is een Medi-multi koffer een mooie koffer die voldoende middelen bevat en ook een mooi overzicht geeft van de verbandmiddelen in de koffer. Voor grotere bedrijven maar ook voor een school bijvoorbeeld heeft u weer meer aan een groet Multi koffer. Naast de vaak meer verschillende materialen bied de verbandkoffer voldoende ruimte voor aanvulling zoals bijvoorbeeld een pompje voor wespensteken of een coldpack voor een verstuiking. De koffers hebben door de uitvoering in ABS kunststof een zeer lange levensduur. De inhoud kunt u zelf periodiek controleren of laten controleren. Voor een goede verbandkoffer zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Welk model neemt u en met welke materialen vult u de verbandkoffer eventueel aan?

Verbandkoffers in verschillende maten en modellen

Naast dat er varbandkoffers in verschillende maten leverbaar zijn zijn er ook verschillende kleuren leverbaar. BHVsupport levert over het algemeen de oranje trommels en koffers maar ook een gele uitvoering behoort tot de mogelijkheid en ook witte of blauwe varianten. Alle hebben ze hun eigen kenmerken en ook verschillende inhouden.

Een verbandtrommel kopen doet u niet zomaar, er zijn namelijk verschillende modellen verkrijgbaar waar u uit moet kiezen. Het verschil zit dus in de grootte van trommel. Hieronder staan alle modellen die verkrijgbaar zijn:

Oranje EHBO koffer multi - BHVsupport Gele koffer Resq assist Trommel wit met inhoud gericht op kinderen

Koffers en trommels in verschillende kleuren en formaten zijn leverbaar. Naar gelang de werkzaamheden maar ook aantal personen kiest u voor een uitvoering.

Verbandtrommel B oranje incl. wandhouder

Verbandtrommel voor in de bedrijfsbus of gewoon voor thuis. Gevuld met B vulling.

RESC-Q-ASSIST Q50 verbandkoffer

Q50 verbandkoffer geel met inhoud.

HEKA Kinderverbandtrommel conform richtlijn ORK

Met deze kinder vebandtrommel heeft u een mooie verbanddoos in huis gevuld met EHBO spullen speciaal voor letsels bij kinderen.

Verbandtrommel HACCP Medi Multi

Blauwe verbandkoffer met detectable pleisters. Wordt geleverd met wandhouder.