Nu tijdelijke Zomerkorting

Burnshield Easy Care Brandwondenkit

Burnshield
18.1.0038
0634065243890
  Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Burnshield brandwondenkit voor in de werkplaats.

Burnshield, easycare, burnkit, brandwondengel.

Easycare brandwondenkit Burnshield

De EasyCare Kit is ideaal in een omgeving waar je een brand- schaafwondje zou kunnen oplopen. Thuis, in de keuken, op uw vereniging / bedrijf, camping, boot, sport.........
Dit handige en compact koffertje bevat eerste hulp materiaal om brandwonden, schaafwonden en andere oppervlakkige letsels te behandelen. Inhoud:2 x Burnshield compressen 10 x 10 cm1 x Burnshield compres 20 x 20 cm
3 x Burnshield blots 3,5 ml.
Compressen en blots zijn steriel
1 x paar handschoenen
2 x rol elastisch verband
1 x rol kleefpleister
1 x schaar
Burnshield werkt direct verkoelend en pijnstillend !
Leverbaar per stuk

De Burnshield Easycare Burnkit is een brandwonden kit met meerdere Burnshield producten, bedoeld voor het behandelen van brandwonden.

De burnkit bestaat onder andere uit de Burnshield gel en de kompressen. Waardoor het geschikt is voor het behandelen van zowel kleine als grotere brandwonden en daarnaast voor alle soorten verbrandingen (vloeistoffen, vuur, oppervlakte, straling, chemisch) te gebruiken is. Het word geleverd in een handzame trommel.

De gel van Burnshield wordt in dit pakket geleverd in 3 zakjes van 3,5ml. en zijn perfect voor de behandeling van de kleine brandwonden zoals het verbranden van je vingers aan de oven. De hydrogel die in deze blots zit werkt direct verkoelend en pijnstillend. Dit komt voornamelijk door de werkzame stof genaamd Meleleuca Alternifolia die in de gel verwerkt is. Daarnaast werkt deze stof ook ontsmettend en voorkomt het littekenweefsel, twee belangrijke voordelen van het product.

Daarnaast is de brandwondengel doorzichtig wat het mogelijk maakt ook na behandeling met de gel, de wond goed te kunnen nakijken. Ook is de gel gemakkelijk met water af te spoelen en kleeft het niet aan de brandwond, wat extra pijn voorkomt.

Dezelfde hydrogel is verwerkt in de kompressen van Burnshield. In deze burnkit zitten de brandwondenkompressen met de maten 10 x 10 cm en 20 x 20 cm. Er bestaan ook grotere kompressen die bij ons los te verkrijgen zijn. Voordeel van deze kompressen zijn het grotere oppervlak dat hiermee in een keer behandeld kan worden. Daarnaast zijn de kompressen steriel verpakt en ook veilig te gebruiken op het gezicht van zowel volwassenen als kinderen.

Voor de optimale behandeling van brandwonden bevat deze set naast de Burnshield producten ook fixatiepleisters en een schaar. Daarnaast zit er een paar latex handschoenen in zodat de brandwond op steriele wijze behandeld kan worden.

Brandwonden

Een brandwond dient altijd eerst tenminste tien minuten gekoeld te worden met lauw stromend water. Na het koelen kunnen de Burnshield producten gebruikt worden.

Wij raden altijd aan een arts te raadplegen in geval van brandwonden die zijn veroorzaakt door elektriciteit en chemische stoffen maar ook als bij brand contact met rookontwikkeling of hete gassen is geweest.

Ook bij het ontstaan van blaren of bij ernstige (of open) brandwonden, brandwonden op het gezicht, gewrichten, handen, voeten of geslachtsorganen dient u altijd een arts te raadplegen!

 Deze Easycare Burnkit bestaat uit:

 • 1 Blauwe kunststof box
 • 2 Burnshield kompressen 10 x 10 cm
 • 1 Burnshield kompres 20 x 20 cm
 • 3 Burnshield blots
 • 3 Fixatiepleisters
 • 1 paar latex handschoenen
 • 1 schaar
Gerelateerde Producten