Koolmonoxide melder

Grundig
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Grundig Koolmonoxide melder.

Koolmonoxide melder, carbon monoxide alarm.
Koolmonoxidemelder met LCD-display, afmetingen: 12 x 8 x 3, 5 cm (BxHxD)

koolmonoxide alarm.
De concentratie koolmonoxide in de kamer wordt via de sensor gemeten. Bij opvallende verschijnselen zoals een hoog gehalte wordt een luid alarmsignaal geactiveerd dat de bewoners dag en nacht waarschuwt en tegen ernstige risico's voor de ademhaling beschermt

De Testfunctie is er om ervoor te zorgen dat alles correct werkt en bevindt zich op de CO-waarschuwingsmelder. Door de testknop schakelt het apparaat in de zelftestmodus. Je kunt er daardoor zeker van zijn dat het alarm in geval van nood wordt geactiveerd.

  • Lcd-scherm: het apparaat wordt intuïtief bediend via een lcd-toetsenbord – de weergave gebeurt via een lcd-scherm waarop ook de huidige temperatuur wordt weergegeven. Verder worden verschillende statusopties zoals stroomvoorziening (groen); alarm (rood) en storing (geel) via lichtdiodes weergegeven.
  • Eenvoudige montage: de koolmonoxidemelder is eenvoudig te monteren. De montageplaat wordt geleverd met schroeven en pluggen voor een stabiele wandmontage. De CO-melder moet op ten minste 1,5 m hoogte worden aangebracht en 1,85 m van het betreffende huishoudelijke apparaat verwijderd.
  • Batterijduur: de sensor heeft een looptijd van 7 jaar, de batterij gaat minstens één jaar mee. Als de batterij te zwak is, waarschuwt de detector je tijdig.

Het Grundig koolmonoxidealarm beschermt je 24 uur per dag tegen een koolmonoxidevergiftiging.