Toco Tholin druppels 6 ml

Toco Tholin
42.2.0012
8711784000026
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het goede oude huismiddel - Toco Tholin 6 ml.

Toco Tholin, Etherische olie, Muntolie, Aromaolie

Deze toco Tholin wordt geleverd in buisje met rode dop. Toco Tholin is bij veel mensen ook wel bekend als “het goede oude huismiddel” en heeft veel toepassingsmogelijkheden. Toco-Tholin helpt bij vermoeidheid en draagt bij aan verlichting voor de luchtwegen, het hoofd en de spieren. Een paar druppels in een aromalampje of in de sauna zijn weldadig voor de luchtwegen. Ingrediënten:pepermuntolie, eucalyptusolie, rozemarijnolie, petitgrainolie, lavendelolie, steranijsolie, kruidnagelolie en menthol.…

Toco Tholin is een prima middel voor gebruik thuis en met het sporten want het is ook goed te gebruiken als spierolie! Het wordt snel in de spieren opgenomen en bevordert de doorbloeding. Helpt ook bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels.

Gebruik op de nagels: Druppel 2 maal per dag Toco-Tholin Druppels op de nagel, zodanig dat de vloeistof ook goed tussen nagel en nagelbed komt. Ga hiermee door totdat het lelijke gedeelte van de nagel volledig is uitgegroeid. Bedenk dat een voetnagel gemiddeld 1 mm per maand groeit.