Patch natural coconut oil kids pleister

Patch
07.1.0086
  Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Patch natuurlijke pleister met mooie pandaprint.

Patch, Biologisch, natuurlijke pleister, pandapleister.

PATCH COCONUT OIL is gemaakt voor de toekomstige milieustrijders van onze planeet, onze kinderen. De Patch KIDS pleister is gemaakt van 100% organische bamboevezel, verrijkt met kokosolie in het gaasverband om kleine schaafwonden te verzachten en de gevoelige huid langdurig te ondersteunen. Met afdruk van een schattige pandabeer om kinderen te troosten bij de kleine noodgevallen die bij het leven horen. 25 pleister is mooie koker

PATCH Coconut Oil pleister

is de perfecte pleister waarbij het gaas is verrijkt met kokosolie om lichte schaafwonden te kalmeren en langdurige ondersteuning te bieden aan de gevoelige huid. Speciaal voor onze toekomstige eco-strijders van deze planeet, onze kindjes, versiert met een schattige panda om extra troost te bieden in kleine noodsituaties ;)

Waarom Coconut Oil voor kleine schaaf-  en snijwonden:

Kokosolie is rijk aan laurinezuur, een vetzuur met antivirale, schimmelwerende, antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een ideaal 100% natuurlijk en veilig ingrediënt is om te helpen bij het kalmeren van kleine schaaf- en snijwonden

Gemaakt van 100% biologische bamboevezel en bevat geen irriterende chemicaliën. Zorg voor geschikte bescherming en zachte ondersteuning voor gevoelige huidtypes.

Hypoallergeen en dus geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid. 

Gemaakt met zachte, biologische bamboestof en gaas met hypoallergene Pressure Sensitive Adhesive (PSA). Deze PSA-formulering is gemaakt van een combinatie van natuurlijke mineralen en nanotechnologie (denk aan kleine zuignappen) om zachtjes aan de huid te hechten zonder reacties te veroorzaken.

Afmetingen pleister: 85mm bij 19mm. Afmetingen gaasje: 12,4mm bij 13mm.

Vormt gemakkelijk naar de huid waardoor hij maximaal comfort en bescherming biedt. Door het gecerticeerde biologische bamboe wat gebruikt wordt kan er ook zuurstof bij de wond wat op zijn beurt weer bijdraagt aan het natuurlijke genezingsproces van de huid.

 • Biodegradable
 • Composteerbaar
 • Steriel
 • Vegan

 

Het verhaal achter de Patch bamboe pleister 

Het verhaal is dat oprichter James Dutton opmerkte bij zijn zoon dat de pleister op zijn wond alles verergerde en hij ging uitzoeken wat hiervan de reden was. Hij ontdekte dat bij veel pleisters een groot aantal chemicaliën gebruikt werden en steeds meer mensen hier een reactie op krijgen.

 

Anderzijds werd hij gedreven doordat zijn andere zoon Xavier een hekel heeft aan het aanbrengen van cremes op de huid en was zijn wens een wondverzorgingsproduct te ontwikkelen dat geen nare huidirritatie zou veroorzaken en zou dienen om wonden te helpen genezen.

 

Dat heeft gezorgd voor de Patch pleister van 100% organic bamboo, een  hypo allergene zelfklevende strip 

 • Latex free
 • paraben free
 • thimerosal free
 • cruelty free
Gerelateerde Producten