Cederroth Soft foam schuimverband 6cm x 4,5 mtr. blauw

Cederroth
09.1.0062
7310610017293
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Cederroth, Snogg, Softfoam, schuimverband, foampleister

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

Cederroth Soft Foam Bandage Blue 4,5 m is te gebruiken als pleister en als verband voor het fixeren van een gaasje. 

Het schuimverband is ook wel bekend onder de naam Snogg en is geschikt voor kleinere wonden. Gemakkelijk aan te brengen op vingers, handen, armen, tenen, voeten en benen enzovoort. Het verband is geschikt voor alle typen kleine wonden onafhankelijk van warmte, koude, natheid of droogte en blijft zitten, zelfs in water.

Cederroth Soft Foam Bandage is een zelfhechtende pleister en bevat dus geen lijm. Dit betekent dat deze niet vastplakt aan uw huid of haar. Scheur gewoon een passend stuk af en wind dit rond het gewonde lichaamsdeel. Bij een sterke bloeding vormt u een stuk Soft Foam Bandage tot een „kussentje” om een drukverband te maken. Cederroth Soft Foam Bandage is ideaal voor een snelle en eenvoudige wondverzorging. De blauwe kleur is goed te zien en is geschikt voor gebruik bij de hantering van levensmiddelen.

De Rol past als navulling in de Wound Care Dispenser of Soft Foam Bandage Dispenser. Latexvrij.