Cederroth Soft foam dispenser met Snogg 6cm x 4,5mtr.

Cederroth
    Levertijd:1 - 2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dispenser voor het soft foam Snogg schuimverband

Cederroth, softfoam, schuimverband, Snogg

Met behulp van deze Cederroth dispenser voor alle typen Soft Foam Bandages (voorheen Snogg) kunt u gemakkelijk de gewenste hoeveelheid Soft Foam bandage uitnemen en vervolgens aanbrengen bij de patiënt. Dankzij het geïntegreerde snijmes van de Cederroth Soft Foam dispenser is deze zeer eenvoudig in gebruik en wordt onnodige verspilling van materiaal voorkomen.

Deze dispenser word standaard geleverd met 1 rol Soft Foam Bandage blauwe pleister 6cm x 4,5m en wandhouder. Cederroth Soft Foam bandage is comfortabel, flexibel en zelfklevend en kan zowel als pleister en als verband gebruikt worden. Soft Foam is een soort schuimverband dat alleen aan zichzelf kleeft en hoog absorberende eigenschappen heeft. Dit is ideaal wanneer er veel bloed en wondvocht opgenomen dient te worden.
Het materiaal waar Soft Foam van gemaakt is is zacht en elastisch. Hierdoor wordt er niet ingeleverd op bewegingsvrijheid en comfort. Cederroth Soft Foam bandage is dan ook ideaal om gebruikt te worden op armen, benen, handen en voeten.

De dispenser met blauwe pleisters word onder andere toegepast bij Horeca locaties, (vlees) verpakking industrie.

Gerelateerde Producten