Verbandtrommels gevuld

Verbandkoffer A Multi met wandhouder

Verbandtrommel A Toolpack oranje + wandhouder

Verbandtrommel B oranje incl. wandhouder

Verbandtrommel Medi Multi B oranje + wandhouder

Verbandtrommel B Flexibox oranje + wandhouder

BHV kinderverbandkoffer (OK norm 2011)

Verbanddoos Mini Kids Jungle

Verbanddoos B Kids (OK norm 2011)

 

RESC-Q-ASSIST Q25 verbandkoffer

RESC-Q-ASSIST Q50 verbandkoffer

RESC-Q-ASSIST Verbandkoffer met A vulling

Verbandtrommel Medi Multi kantoor en scholen

Verbandtrommel Medi Multi bouwbedrijf en wegenbouw

Verbandtrommel HACCP Medi Multi

Verbandtrommel Taxibus

Verbandtrommels -koffers en -tassen

Inhoud EHBO koffer A compleet

Inhoud voor een groot model verbandtrommel.

Inhoud B trommel Compleet

Eerste Hulptasje gevuld

Verbandtrommel Tourist wit

Verbandtrommel Multi industrie

Care plus First Aid kit Walker

Care plus First Aid Kit light travel

Losse Vulling EHBO koffer school

U wilt een verbanddoos kopen ?

Verbandtrommels zijn vaak te herkennen aan de kleur en natuurlijk een pictogram met een wit kruis. De trommels zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en daarom verschilt soms ook de benaming. Er wordt dan niet alleen over een verbandtrommel gesproken maar ook over een verbanddoos, EHBOdoos, EHBOtrommel, verbandkoffer, EHBOkoffer enzovoort. Ook de benaming in combinatie met BHV of eerste-hulp zijn hierbij veel gezien. Denk aan BHV-trommel, BHV verbanddoos of zelfs BHVrugtas. In feite duiden alle verschillende benamingen voor koffers en trommels het zelfde aan. Er wordt namelijk bedoeld de verzamelplaats voor de verband-middelen in uw bedrijf of organisatie. Een verbanddoos kunt u kopen bij BHVsupport


Verbandinhoud en verbandkoffer voor uw branche

De overheid heeft momenteel aangegeven dat er voldoende verbandmiddelen aanwezig moeten zijn. Wat voldoende is was vroeger nogal uitvoerig beschreven in normbladen, maar hierin wordt tegenwoordig ruim gedacht. Simpelweg dient u voldoende te hebben voor de soort werkzaamheden die plaatsvinden. In onze webwinkel vindt u de mogelijkheden zoals wij ze aanbieden in de uitvoering met A of B vulling, maar ook meer gericht op de branche zoals bijvoorbeeld een HACCP koffer t.b.v. horeca of voedingsmiddelenindustrie en een koffer speciaal ingericht voor kinderen t.b.v. gastouders en kinderdagverblijven.


Verbandtrommel of verbandkoffer?

 

De keuze voor een verbandtrommel of een verbandkoffer is soms moeilijk. Over het algemeen geldt de regel, is het een model met een handvat (koffer) of niet. De afmeting is ook elders op deze site terug te vinden. Sluit de inhoud niet aan bij uw wens dan belt u ons gerust met uw vragen, wij maken speciaal een aanbod op maat in overleg met u!